1939-1945. ПАМ’ЯТАЄМО! ПЕРЕМАГАЄМО!

Ми свято шануємо пам'ять усіх,
Хто власним життям нашу волю зберіг,
Хто впав за свободу у грізну годину,
За землю священну, за Україну!
 
Вони у бронзі й камені звелись,
Летять роки і хмари понад ними.
Все менше тих, хто бачив їх колись,
Все менше тих, хто бачив їх живими…

10 травня у стінах коледжу відбувся виховний захід з нагоди Дня пам’яті та примирення і 72 річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні «1939-1945. Ніколи знову!».

Директор коледжу Олена Литовченко здійснила короткий історичний екскурс у ті далекі часи та наголосила на внескові українського народу в перемогу над нацизмом.

Студенти із захопленням слухали голову ради ветеранів Олександра Оніщука, який поділився спогадами про роки служби в армії та побажав молодому поколінню бути справжніми патріотами своєї Батьківщини та не уникати святого обов’язку бути її захисниками.

Ще один почесний гість заходу, доктор історичних наук, професор, учасник бойових дій на сході України Євген Луняк, звернувся до присутніх із побажанням вивчати та пам’ятати історію минулих років і сьогодення та не допустити ніколи знову подібних конфліктів.

Захід закінчився покладанням квітів до пам’ятника Ізраїлю Хайтовичу, обеліска Сергію Моховому та пам’ятника Героям Небесної Сотні.

Наприкінці хотілося б додати: нині серед нас залишилося дуже мало тих, хто у воєнні роки наближав День Перемоги, кого ми називаємо переможцями, хто в той жахливий час зустрічав свою юність, дивлячись в очі смерті на фронті або в тилу, у рабському фашистському полоні. Але ми горді з того, що сьогодні поряд з нами працюють і навчаються герої сьогодення - учасники бойових дій на сході України: Булавенко Юрій Костянтинович, Сахно Володимир Костянтинович, Сенько Сергій Володимирович, Нікітенко Дмитро Володимирович, Полянський Вадим Вікторович, Ільченко Артем Миколайович.

Дорогі наші захисники, шановні ветерани праці, діти війни, ми щиро вітаємо вас з Днем пам’яті і примирення! Нехай ваші оселі наповнюються добром, радістю і спокоєм, а серця – любов’ю, теплом і злагодою! Щиро бажаємо вам міцного здоров’я, щастя та миру!

ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ 

16600, Чернігівська обл.,
м. Ніжин, вул. Шевченка, 26

Тел: +38 (04631) 7-51-34
E-mail: nfk_nubip_vstup@ukr.net

 

АДМІНІСТРАЦІЯ

16600, Чернігівська обл.,
м. Ніжин, вул. Шевченка, 26

ел: +38 (04631) 7-51-36
E-mail: natims@i.ua

 

ПРИЄДНУЙТЕСЯ ДО НАС

 

111 111 111 111 111 111