ТЕОРЕТИЧНІ ТА ПРАКТИЧНІ АСПЕКТИ
ОЗНАЙОМЛЮВАЛЬНОЇ ПРАКТИКИ
Під час проходження ознайомлювальної практики студенти групи АН171, вивчаючи теоретичні основи автоматизованих процесів виробництва продукції рослинництва та тваринництва і процесів переробки й зберігання сільськогосподарської продукції 2 листопада 2018 року мали змогу ознайомитися з даними операціями у виробничому процесі, здійснивши екскурсію з керівником практики Наталією Лавською на ТОВ «Ніжинський консервний завод».
Працівники заводу продемонстрували екскурсантам сучасні та високотехнологічні лінії обладнання для виготовлення маринадів, салатів, ікри, соку та автоматизовані лінії для пакування солінь і салатів.
Студенти залишилися задоволені від екскурсії та були запрошені керівництвом заводу для проходження технологічної та виробничої навчальних практик.
Лавська Наталія, керівник практики